WELKOM OP ONZE WINKEL

Keychain Wireframe Crane

Basisprijs (incl. BTW) € 4.99

(0)  

PRODUCTBESCHRIJVING

Ken je het gevoel wanneer je geen sleutelhanger met jouw naam erop in het sleutelhangerrek kan terugvinden? Of misschien ben je gewoon op zoek naar een klein, speciaal cadeautje voor familie of vrienden? In elk geval, wij hebben de oplossing voor jou. De PrintPlace Sleutelhangers zijn een heleboel fijne figuurtjes die je kan personaliseren zoals jij het wenst. Voeg wat tekst toe en creëer jouw unieke versie! – Als je je gading niet kan vinden, aarzel dan ook zeker niet om contact met ons op te nemen!

Indicatieve Dimensies (Kan afwijken afhankelijk van tekstlengte): 60x46x3mm


Standaardopties


Gelieve Materiaal en Kleur te selecteren:Personalisatie-Opties


Personalisatie-Opties zijn add-ons. Selecteer "No Personalisation" (Geen Personalisatie) als je het product wenst zoals het is, of selecteer één van de andere opties als je een volledig uniek product wenst te bekomen!
+ 0.50
+ € 0.00
€ 4.99
+

PrintPlace Producten worden 3D geprint in zowel PLA- als ABS-plastic.

  • PLA is een afbreekbaar plastic afgeleid van hernieuwbare bronnen zoals maïszetmeel, tapioca wortels of suikerriet. PLA staat algemeen bekend als 'het groene plastic'.
  • PET is de meest voorkomende kunststof en wordt gebruikt in vezels voor kleding, verpakking van eten en drinken en nog veel meer toepassingen.

Merk Op: Kleuren kunnen licht verschillen t.o.v. de afbeelding(en).

Geïnteresseerde lezers kunnen ook onze Materiaalspecificaties consulteren voor meer info.

Gelieve het Product bovenaan een Ster toe te kennen om een Review toe te voegen!

Geen Review Gevonden.

PrintPlace Webshop Producten worden momenteel exclusief naar België verzonden via BPost.

Meer informatie over Verzending, Levering, Terugzendingen en Annulaties kan gevonden worden op onze Verzending- & Leveringspagina.