WELKOM OP ONZE WINKEL

A Custom Stencil

Basisprijs (incl. BTW) € 5.99

(0)  

PRODUCTBESCHRIJVING

Maak kennis met de PrintPlace Stencils! Dit zijn duurzame stencils die jou toelaten om allerlei figuurtjes te creëren in een verse kop cappuccino, op een taart, op een bord, enzovoort! Plezier gegarandeerd, zonder nood aan specifieke kennis! Hou de stencil boven een kop cappuccino of boven een cake en strooi er bloemsuiker of cacaopoeder over. Voor je het weet, komen de mooiste figuurtjes tevoorschijn!

Indicatieve Dimensies: 95mm x 90mm


Standaardopties


Gelieve Materiaal en Kleur te selecteren:Personalisatie-Opties


Personalisatie-Opties zijn add-ons. Selecteer "No Personalisation" (Geen Personalisatie) als je het product wenst zoals het is, of selecteer één van de andere opties als je een volledig uniek product wenst te bekomen!
+ 0.50
+ € 0.00
€ 5.99
+

PrintPlace Producten worden 3D geprint in zowel PLA- als ABS-plastic.

  • PLA is een afbreekbaar plastic afgeleid van hernieuwbare bronnen zoals maïszetmeel, tapioca wortels of suikerriet. PLA staat algemeen bekend als 'het groene plastic'.
  • PET is de meest voorkomende kunststof en wordt gebruikt in vezels voor kleding, verpakking van eten en drinken en nog veel meer toepassingen.

Merk Op: Kleuren kunnen licht verschillen t.o.v. de afbeelding(en).

Geïnteresseerde lezers kunnen ook onze Materiaalspecificaties consulteren voor meer info.

Gelieve het Product bovenaan een Ster toe te kennen om een Review toe te voegen!

Geen Review Gevonden.

PrintPlace Webshop Producten worden momenteel exclusief naar België verzonden via BPost.

Meer informatie over Verzending, Levering, Terugzendingen en Annulaties kan gevonden worden op onze Verzending- & Leveringspagina.